Magunkról...

 

Tisztelt Látogató!


Örömmel vesszük, hogy ellátogatott hirdető, és közvetítő portálunkra.  Cégünk régóta áll a hirdetni szándékozók és kereső személyek szolgálatában.

 

Ezen portálunk cégünk egy új szolgáltatási ága.

Az Országos Bazár hirdető, és közvetítő hálózat internetes  böngészése során bizonyára tapasztalni fogja, hogy portálunk nem egyszerűen egy hirdető oldal. Próbálunk a mindennapi életben használatos  közérdekű információkat könnyen elérhetővé tenni. Továbbá lehetőséget adunk mindenkinek arra, hogy szórakoztató vagy tanulságos észrevételeit, megjegyzéseit közzétegye.

A portálunk igazi érdekessége viszont a közvetítés. Magánszemélyek hirdetései, valamint országban működő különféle közvetítéssel, szolgáltatással foglakozó cégek, társaságok adatainak összehangolása, egy közös rendszerben történő publikálása, használata, azaz maga az Országos Bazár hirdető és közvetítő hálózat.  A hirdetés minden eladni és venni vágyó vagy szolgáltatást kínáló személy számára fontos az értékesítés szempontjából. Vajon elégséges is?  A siker elérése érdekében jött létre a közvetítő hálózatot, mint hirdetéseink kiegészítője. Ennek segítségével nem csak közzé tesszük az ajánlatokat, vagyis hirdetünk, hanem közvetítünk is.
A rendszerhez csatlakozó szolgáltatók, közvetítők és magánszemélyek együttes munkájának köszönhetően a termék eljutása a felhasználóhoz, vevőhöz nagyobb sikerrel következik be.
A rendszert mind a hirdetők, mind a böngészők ingyenesen használhatják. Azonban bizonyos kategóriáknál, ha a közvetítés sikerrel végződött, tehát a termék szerencsésen gazdát cserélt, a rendszert használó közvetítő(k) az általában használatos közvetítői jutalék töredékéért díjat kér(nek). Ezen díjakat és szabályokat a rendszer alá eső konkrét kategóriáknál külön megemlítjük. Azokban az esetekben, amikor a hirdetést  nem követi vétel, vagy nem vett benne részt közvetítő, díjfizetés nincs. Portálunk úgy lett kialakítva, hogy mind a kínáló, mind az igénylő oldaláról csak előnyökkel járjon, szem előtt tartva mindkét oldal célját. "

 

Összegezve. Bárki, bármit hirdethet. Legyen az szolgáltatás vagy eladásra szánt termék. Amennyiben érdeklődő, potenciális vevő jelentkezik a hirdetésre és a terméket a hirdető saját maga tudja eladni, akkor a hirdetőnek semmilyen díjfizetési kötelezettsége nincs. Ha a hirdetésre akár magánszemély, akár vállalkozásszerűen működő közvetítő jelentkezik, mert tud a meghirdetett termékre vevőt,  akkor a hirdető eldöntheti, hogy elfogadja e a közvetítő segítségét vagy sem. Ha a hirdető úgy dönt, ha igen, és a  vétel létrejön, akkor és kizárólag ezen esetben kell a közvetítő felé jutalékot fizetni.

 

Amennyiben valamit szeretne meghirdetni, közzétenni, úgy a "kezdőlap"-on lévő konkrét kategóriába belépve, a "hirdetésfeladás"-ra klikkelve azt megteheti. Portálunkon nemcsak eladásra szánt termékeket tölthet fel, hanem szolgáltatást vagy olyan különleges  képeket, hozzászólásokat, saját véleményeket is, melyek Ön szerint elég érdekesek, illetve fontosak ahhoz, hogy megossza másokkal. Tájékoztatjuk, hogy a feltöltött adatok nem azonnal, hanem pár óra elteltével jelennek csak meg a portálon.

 

Amennyiben valamit keres, úgy a kategória címére klikkelve egy kereső program ajánlkozik be. Ennek segítségével, paraméterek megadása után remélhetőleg talál magának olyan dolgot, ami megnyeri tetszését!

 

Egy rendszer, melyben mindenki hirdethet és mindenki közvetíthet.
Reméljük a rendszer felkeltette érdeklődését és használójává válik.

Jó böngészést és sok sikert kíván  az Országos Bazár vezetősége és szerkesztői!

 

Az Országos Bazár hirdető, információs és közvetítő hálózat, mint  hirdető és közvetítő módszer, annak technikai,- jogi,- jutalékos,- ajánlási,- munkarendszere kizárólagosságot élvez, az jogvédelem alatt áll. Ezek lemásolása, utánzása tilos, megszegői ellen büntetőjogi eljárás kezdeményezhető! Minden jog fenntartva!