Hírújság,  Hírlevél

 

Bizonyára tisztában van vele, hogy a mai fejlett és fejlődő életünk alapja az információ áradat és hirdetés. - nélkül nem lenne iskola, hobbynk, munkahelyünk, esetleg párkapcsolatunk. Látszik, hogy az információ behálózza mindennapjainkat. Ön is nap-napután ezeket figyeli, ezekből tanul, ezekből az információkból szűri le következtetéseit és dönt olyan kérdésekben is, melyek meghatározzák Ön és családja jelen, illetve jövőbeni életét. Mindennap figyeli az újságokat, hallgatja a rádiót és nézi a tévét. Megszoktuk őket. És vajon mi tartja el ezeket a médiákat, miből lehet ezek fenntartását finanszírozni, hogy Önhöz ingyen vagy jelképes összegért eljusson. Hát a hirdetésekből. Ha Ön a hirdetéseket nem nézné vagy nem hirdetne Ön maga is, akkor ezek a médiák mind nem lennének. Nem lenne Internet sem. Az internetet is az információ igény tartja el. Nem jutna hozzá fontos információkhoz az internetről, ha nem lennének hirdetések, hírlevelek.  
Hirdessen az Országos Bazár Hírlevél vagy a Hírújság szolgáltatásával, hogy az értékesítése, keresése sikeres legyen.

 

Hírlevél és Hírújság közti különbség:

 

A Hírlevél az Országos Bazár által, előre meghatározott email címekre elküldött online hirdetés. Szerkesztett formában jelenik meg és csak egy megbízó hirdetését tartalmazza, képpel, szöveggel, linkkel. ( lásd "Archívum" ) A megbízó  saját maga döntheti el, hogy hány email címre kívánja a hirdetését elküldetni. Ez jelen pillanatban max. 50.000 email cím. Van lehetőség megosztani földrajzi helyekre, illetve magánszemélyek, vállalkozások címeire.
Alkalomszerűen kerül kiküldésre egyedi megbízás alapján.

 

A Hírújság az Országos Bazár által, az adatbázisában szereplő email címekre elküldött online hirdetés. Szerkesztett formában jelenik meg és több megbízó hirdetését tartalmazza, képpel, szöveggel, linkkel. ( lásd "Archívum" ) Szinte minden hirdetési kategóriát érint, ingatlant, járművet, állást, stb. Kategóriánként és régiónként csak egy hirdetés jelenik meg, ezzel biztosítva a megbízó hirdetésének hatékonyságát, kizárólagosságát. Mivel a Hírújságban több hirdetés jelenik meg, így egy megbízóra jutó hirdetési díj is lényegesen kevesebb. A Hírújság hatnaponta kerül kiküldésre egységesen 50.000 email címre. Nincs lehetőség az email címek megosztására.

 

Az elküldött Hírlevelek és Hírújságok időrendi sorrendben megtekinthetők az Archívumban.


Hírlevél és Hírújság formája, stílusa megtekinthető az archívumban.

 

Hirdetési igény esetén lépjen be a megbízás oldalra és töltse ki az ott található űrlapot. 

Ezen oldalon adhat megbízást:


- Hírlevél megszerkesztésére, illetve küldésre,
- Hírújságban hirdetés megjelentetésre.

Az elküldött űrlap tájékoztató jellegű, kötelezettséggel nem jár egyik fél részéről sem. Kérdés esetén hívja a   +36/30357-2798  telefonszámot! Az űrlap elküldése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a további ügyintézést illetően. 

 

Hirdetési díjak:

 

Az alábbi hirdetési díjaink az ÁFA-t tartalmazzák.

 

Hírújságban hirdetés:

(1 db. kép, pár mondatos hirdetési szöveggel, linkkel. A Hírújság egy oldalnyi hirdetési felületet jelent, mely szerkesztett formában online kerül kiküldésre.

Az oldalon több hirdetési kategória van, több megbízóval, de egy kategóriában csak egy hirdetés szerepel régiónként, lásd "Archívum")

 

-   5.000 db.      2.000    Ft.        

- 10.000 db.      3.500    Ft.
- 20.000 db.      6.000    Ft.
- 30.000 db.      8.500    Ft.
- 40.000 db.    11.000    Ft.
- 50.000 db.    13.000    Ft.

 

 

 

Hírlevelek küldésének díja: 

 

( csak a megbízó hirdetését tartalmazza, képpel, szöveggel, linkkel, lásd "Archívum" )

 

-   5.000 db.      5.000     Ft.        - 10.000 db.      9.500     Ft 
- 20.000 db.    18.000     Ft.
- 30.000 db.    26.000     Ft.
- 40.000 db.    32.000     Ft.
- 50.000 db.    38.000     Ft.


Címösszetétel választható. (a darabszám megoszlása hozzávetőleges)

 

  5.000 Budapesti magánszemély
10.000 Budapesti vállalakozás
  5.000 Dunántúli magánszemély
15.000 Dunántúli vállalkozás
  5.000 Kelet-magyarországi magánszemély
10.000 Kelet-magyarországi vállalkozás