Online Adatvédelmi Elveink

 

 

Amennyiben Ön meglátogatja cégünk, a Persolvo Kft. által üzemeltetett hirdetési portálunkat ( www.orszagosbazar.hu), ezzel egyúttal elfogadja a következő online adatvédelmi elveinket. Kérjük, ha nem ért egyet az alábbi elvekkel, ne használja weboldalainkat.

 

Személyes információk kezelése

 

Amennyiben Ön lapozgat ezen oldalakon, előfordulhat hogy személyes adatokat szükséges megadnia, például hirdetésfeladás esetén, vagy információ kérése során. Ezeket az adatokat egy online-űrlap kitöltésével adhatja meg. Ezeknek az űrlapoknak a kitöltése teljesen önkéntes, amennyiben Ön úgy dönt, hogy megadja személyes adatait, munkatársaink ezt kizárólag az űrlap kitöltésével elérni kívánt cél érdekében, az Ön jóváhagyásával használják fel. Ilyen adatok lehetnek az Ön neve, címe, telefonszáma, e-mail címe vagy egyéb adata.
AZ EZZEL KAPCSOLATOS ADATOKAT SEMMI ESETRE SEM ADUNK KI SEMMILYEN KÜLSŐ VÁLLALKOZÁSNAK, ILLETVE NEM CÉLZOTT FELHASZNÁLÁSRA!

Tisztában lévén az adatok kezelésének fontosságával, így amennyiben Ön nem szeretné, hogy adatait tovább tároljuk, mint a kérés lezárulása, kérjük jelezze ezt felénk és mi az adatokat töröljük. Amennyiben Ön az adatainak törlését már a kérés során kezdeményezi, a válaszadás után rögtön eltávolítjuk azokat adatbázisunkból. Minden adatvédelmi eljárásunk megfelel a Data Protection Act 1998-as előírásainak.

 

Ideiglenes fájlok használata

 

 Amikor Ön oldalainkra látogat, teljesen névtelenül böngészheti azokat, a kiszolgáló nem tárol semmilyen információt az Ön identitásáról. Nem használunk cookie-kat, és semmilyen látógató követő rendszert. Ennek ellenére a szerver természetesen eltárolja az Ön IP címét, a statisztikai kimutatások céljából.

 

Az Ön adatai

 

Megfelelve a Data Protection Act 1998-nak, Önnek joga van, hogy bármikor kérje az Önről szóló adatok törlését. Ezt megteheti e-mailben is, illetve jelezheti ezt nekünk az alábbi címeken is:

 

Persolvo Kft.

Budapest, I. ker. Attila u. 87 sz.
Tel. 0630/357-2798
E-mail: orszagosbazar@orszagosbazar.hu